Host, hej igen!

Hej på er. Jag bloggade ingenting igår (som ni sex tappra besökare kanske märkte), och det av anledningen att när jag slutar fem, kommer jag hem sex, och jag har andra saker jag måste göra som måste prioriteras före bloggen och Starstable. Det är tråkigt, men sant. Jag hann inte ens logga in och sköta om mina hästar igår, och som toppen på tårtan, kraschade min skoldator.. Yaay. Så det här blir ytterligare ett tråkigt bildlöst inlägg, men jag ska försöka skärpa mig.
Jag vill inte känna mig tvingad att gå hem för att blogga varje dag, nått litet inlägg lär jag väl slänga in iallafall, men jag kommer inte känna mig tvingad till att uppdatera bloggen, den ska inte bli ett stressmoment. Det tycker jag inte att era bloggar heller ska bli; ta och tänk efter lite grann bara. Hur mycket tid lägger man egentligen ner framför en låtsasvärld (men underbar sådan, men ändock - en låtsasvärld).

Är btw också helt exalterad över jorvikbilderna! De ser heeeelt fantastiska ut. Men en lite mer ingående redovisning av de kommer senare i helgen. Nu ska jag ha lite filmkväll med två av mina äldsta vänner, så vi hörs imorgon igen!

Ari out.

Stallhjälpen!


Hejsan allihopa!
Vi får många fantastiska förslag från er spelare mailade till oss med tips om hur vi kan göra Star Stable bättre. En hel del av de funktioner som vi har lagt in har inspirerats av dessa utmärkta förslag! Större höbalar, benlindor, barbackaridning, och möjligheten att ta bort hjälmen för att kunna ta fina bilder är bara några utav förslagen vi fått som vi senare har lagt till i spelet.

Stallhjälpen:
- Under sommaren fick vi in många mail om att det är svårt att ta hand om alla sina hästar när man är borta på semester och inte hade möjlighet att logga in i spelet. Därför introducerar vi Stallhjälpen! Stallhjälpen är en tjej som tar hand om alla dina hästar när du är borta. Du aktiverar Stallhjäplen genom att gå in i ditt hemstall och klicka på anslagstavlan längst bort i ditt stall. Där väljer du hur många dagar du kommer vara borta och när du kommer hem efter semestern igen så kommer alla dina hästar må tipptopp!
Stallhjälpen!

Nya kläder:
- Nya kläder lagomt till hösten! Hjälmar, handskar, och coola sneakers är nytt i modebutiken The Fashion Barn i Silvergladebyn!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
_______________
 
BRA
Superbra uppdatering faktiskt, och en bra ny funktion. Det vore kul om den där hjälpredan gick omkring i stallet och att hon hade ett namn. Kul med lite nya kläder, men med tanke på vars de finns lär de vara tokdyra. Hade varit lite kul med tröjor och byxor, men det funkar iallafall. c:
 
DÅLIGT
Hm, hittills är ingenting dåligt. Har inte lyckats logga in än så ja, ingen aning. Kanske uppdaterar inlägget när jag hunnit kolla på kläderna och den nya funktionen, men skriver nog isåfall ett helt nytt inlägg.
 
Ravie är förresten i level 12 nu, tre levlar kvar och jag får köpa mitt sto. :3

Önskefunktion

Jag vet att det tidigare varit  ganska mycket prat om önskefunktioner på en massa olika bloggar, så jag tänkte ta en som jag verkligen vill ska komma (och jag vet att andra också vill).
 
Nämnligen, ett sorts banksystem. Hur najs vore det inte om man när man fick 10'000 js (maxgränsen alltså), istället för att direkt slösa upp dem eftersom att man inte kan få mer, kunde sätta in pengarna på ett bankkonto, vi säger det där valvet som finns i fort pinta som vi fick använda för att hämta jaspers dokument under gratisperioden. Så till exempel, om man är en slösa (vilket jag faktiskt inte är), kan man sätta in pengar på sin bank eller sitt bankkonto, och bara gå omkring med kanske 200/300 sc och under tiden spara upp ännu mera js. Då minskar lusten att köpa saker, eftersom att man inte vill bli helt pank. Så är jag iallafall.
   Ett till exempel: jag vill inte få under 1500 sc, och jag har ett planerat hästköp på gång, så fort kråkan är färdiglevlar. Då kan jag sätta in 1500 sc på min bank, och spara dom pengarna till när jag ska köpa hästen. På det sättet frestas jag inte till att köpa kläder direkt på en gång nu, eller köpa hästen fast än jag inte får än.
   
Vad tror ni, hade det varit någonting som hade låtit vettigt? Låt mig höra åsikter i kommentarerna. c:
RSS 2.0