Den mörka boxen

Är det bara jag som tycker att supporten borde göra om den sista boxen i hemstallet? Alla andra boxar är så mysiga och trevliga, men inte den här. Det är inte ens halm på golvet, och det är inte så trevligt att ställa en häst där, så man trycker ihop hästarna i de fina ljusa boxarna istället. Det hade varit bra tycker jag om dem hade kunnat fixa den! Vad tycker ni? c:

Sunset

Var och levlade i Gyllenåsarna, och när jag red på stranden såg jag hur vackert solen lyste, så fotonörden i mig kunde inte låta bli att knäppa några kort. Misty är helt underbar, och hon passar verkligen bra i ljusa outfits! Vad tycker ni om Gyllenåsarna? Vet att det är många delade åsikter om detta område. Jag själv är inte jätteförstjust i det, annat än på kvällarna och till att strosa omkring på stranden.

Levling.. igen

Då är man inne på dagens levlingsrunda. Misty är nu snart i level 8, det går sakta men säkert framåt! Om ni tycker som jag, att det är roligare med en levlingskompis, så breva mig gärna! Jag levlar väldigt gärna med nån. Och ju fler destå bättre :3
 
RSS 2.0