Åh, min aktivitet hat dött..

Hej ni tappra små besökare.
Känner att jag börjar varje inlägg nu med att be om ursäkt för eller betona att jag inte bloggat på evigheter.. Så, tänkte inte göra det nu. Jag menar, ni märker väl att jag inte bloggar så mycket, eller? ;)
Men ja, jag tänkte bara dra en liten lägescheck. Det har, som jag tidigare nämnt, hänt en del grejer för mig irl. Fast dock inte dåliga grejer, nej. Det här som har hänt trodde jag aldrig någonsin skulle hända mig! Ska inte gå in på detaljer dock, men ni kanske kan gissa. Så dessutom har jag ganska mycket i skolan, en flashanimation som ska vara klar på fredag, matteprov på fredag, inlämningar osv. Så jag varken hinner eller har riktigt lust att uppdatera bloggen, och mitt spelande ligger också på botten. Jag har bara lagat bron för den första dagen, har umgåtts med en viss person hela helgen, och sen måndag-tisdag sov en kompis över hos mig. så jag har inte alls hunnit göra uppdragen, och jag ligger såååå mycket efter med åskviggens cirkel och fisket. Kommer aldrig bli beundrad. ååh, anywaaaay. Jag ska väl ta upp spelandet nån gång, men för tillfället har jag verkligen inte tid, och ja. Vill spendera min fritid på ett annat sätt just nu c:
Men tills dess att jag hittar tillbaka till min lust att spela, så simma lungt små ugglor!

Att svara på kommentarer

Hej på er alla!
Som ni märker så ligger bloggen lite på is, men det här som jag tänkte skriva om idag är någonting som jag tänkt på länge, och då kan jag lika gärna skuta upp mitt pluggande ytterligare.
Hur svarar ni på era kommentarer? Väljer ni bara "svara på kommentar" eller går ni in på den andres blogg och skriver en ny kommentar med ett "sv:"? I början när jag startade den här bloggen så svarade jag bara direkt på kommentarerna, men jag har märkt att jag aldrig får några notiser om när ni svarar på en kommentar som jag har skrivit.. Om ni nu förstår hur jag menar!
Så istället har jag börjat att gå in på respektive blogg (om ni har en blogg dvs!) och skriva en ny kommentar med mitt svar i. :)

Så om ni också har samma problem så vet ni nu isåfall varför "jag inte har svarat", vilket jag har gjort. :3

Oh well, tror jag ska fortsätta plugga nu, vi har en studiedag idag, så för att få närvaro måste jag göra en sak.. dock lite osäker på vad! men det löser sig säkert. Är ni spända inför skördebygden? Jag är då det! Direkt när det öppnar ska jag och mina närmaste vänner Alice Silverberg och Maggie Westbridge flytta till Jorvikstallet! De kommer bli så kul! Vi har ju längtat efter detta område så sjukt länge nu!

oj.. host. hej!

Men hej hej!
Tro mig, jag har inte glömt bort er! Och jag tackar er små tappra själar som tittar in trots att min bloggning ligger på botten vid tillfället..

Jag har otroligt mycket i skolan, och det händer lite saker i mitt privatliv, så jag har inte riktigt tid för varken mitt spelande eller bloggen just nu. Men, när jag får tid så lovar jag att jag ska ta upp bloggen igen!
RSS 2.0