Uppdateringen 30/4

// Bild från starstable.com | uppdragstexten finns att hitta där också //
 

Min kommentar:
Ingen särskilt stor uppdatering idag, fast jag är sjukt glad över att de har utökat globalchatten! Jag säger som Esme Silverforce har sagt tidigare, jag ville att den skulle fixas till, inte tas bort helt. Så det är bra nu att de har utökat den, även om den fortfarande inte går att använda överallt. De skrev också att dem bara testar det här med global nu, för att se hur det funkar. Men jag hoppas verkligen att de inte tar bort den igen, SSO har känts så tomt och ja, dött, helt enkelt sedan globalen försvann.
 
   Utrustningen såg inte sådär jätteintressant ut, annat än från tränset. Borde gå att matchas till ett blått schabrak ellen filt, men jag säger inget innan jag har tittat på utrustningen in game :) Det som jag tyckte var mest intressant med den här uppdateringen är den där lådan som sägs ha tappats mellan Wolf Hell Inn och Jarlaheim. Vad tror ni finns i den lådan? c:
 

Tralalalal

 
Plugg plugg plugg.. Jag har så otroligt mycket plugg för tillfället att jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. På mitt "plugg-schema" som jag har idag så har jag en novell som jag måste skriva till svenskan, och den kommer att publiceras här på bloggen sen om ni skulle vara intresserade av att läsa det.
 

Denna himmel alltså *w*

 
Åh, ge tillbaka natthimlen tackpåförhand. Så förbaskat fin ju *-*
RSS 2.0