Fairy Wings

~ Never underestimate the power of imagination ~
 

Ytterligare en redigering, men för första gången på min underbara silverstrumpa! Jag har förresten inget speciellet bra smeknamn på honom, men aja. Om ni kommer på ett bra smeknamn på Silversoul som inte är sockan, strumpan eller silver, säg till!
En av de roligaste sakerna jag vet är att leka med bilder i photoshop, och om ni stannar kvar med mig här på bloggen kommer ni märka det väldigt snabbt.

Det finns en första gång för allt

 
För några minuter sedan placerade jag mig i mitt första championat! :'3 Det gör ingenting att jag inte vann, är suupernöjd med silvermedaljen iallafall! Jag tyckte efter ett tag att det blev lite folk, och då kastade jag en blick på grupprutan och såg att jag låg tvåa. Hjärtat började banka och jag kände att jag blev nervös. "Kom igen Ari, sabba ingenting nu!" tänkte jag, och det gjorde jag inte. Jag gick i mål som tvåa! När jag väl var i mål andades jag långsamt ut och tryckte händerna mot munnen, jag fnissade till. Jag hade placerat mig! Hjärtat bankade fortfarande, men av lycka istället för nervositet. Min första placering, åh så nöjd jag är!
~
Om ni tycker att jag är löjlig för att jag blir helt lyrisk, tyck det då. Men det är min första placering, och jag tycker faktiskt att jag har rätt att bli det. c;
Hur kändes eran första vinst eller placering?

Designfix

Som ni kanske ser så håller jag på att försöka hotta upp min design lite, men hittills är jag inte alls nöjd. Ska fortsätta imorgon, så håll ut tills dess! :3

Förresten är det sjukt jobbigt att inte ha några uppdrag att göra ;___; Nån annan som håller med?
RSS 2.0