Stallhjälpen!


Hejsan allihopa!
Vi får många fantastiska förslag från er spelare mailade till oss med tips om hur vi kan göra Star Stable bättre. En hel del av de funktioner som vi har lagt in har inspirerats av dessa utmärkta förslag! Större höbalar, benlindor, barbackaridning, och möjligheten att ta bort hjälmen för att kunna ta fina bilder är bara några utav förslagen vi fått som vi senare har lagt till i spelet.

Stallhjälpen:
- Under sommaren fick vi in många mail om att det är svårt att ta hand om alla sina hästar när man är borta på semester och inte hade möjlighet att logga in i spelet. Därför introducerar vi Stallhjälpen! Stallhjälpen är en tjej som tar hand om alla dina hästar när du är borta. Du aktiverar Stallhjäplen genom att gå in i ditt hemstall och klicka på anslagstavlan längst bort i ditt stall. Där väljer du hur många dagar du kommer vara borta och när du kommer hem efter semestern igen så kommer alla dina hästar må tipptopp!
Stallhjälpen!

Nya kläder:
- Nya kläder lagomt till hösten! Hjälmar, handskar, och coola sneakers är nytt i modebutiken The Fashion Barn i Silvergladebyn!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
_______________
 
BRA
Superbra uppdatering faktiskt, och en bra ny funktion. Det vore kul om den där hjälpredan gick omkring i stallet och att hon hade ett namn. Kul med lite nya kläder, men med tanke på vars de finns lär de vara tokdyra. Hade varit lite kul med tröjor och byxor, men det funkar iallafall. c:
 
DÅLIGT
Hm, hittills är ingenting dåligt. Har inte lyckats logga in än så ja, ingen aning. Kanske uppdaterar inlägget när jag hunnit kolla på kläderna och den nya funktionen, men skriver nog isåfall ett helt nytt inlägg.
 
Ravie är förresten i level 12 nu, tre levlar kvar och jag får köpa mitt sto. :3Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0