En ros i regnet

 
 
Hej på er alla!
Det var ett tag sen. Nästan två månader. Det har känts väldigt skönt med en paus, både från spelandet, och bloggandet. Jag vet inte om jag är på väg tillbaka, eller om jag bara har en tillfällig lust för både bloggen och spelet. Den kan försvinna efter jul, eller så håller den i sig. Vi får se!
Jag tänkte iallafall slänga in en liten lägesuppdatering. Ja, jag är också kär i araberna, så hipp som happ så hittade ett snällt litet sto på sju år in till mitt stall. Hennes namn är Roserain, och fungerar utmärkt som dressyr och hopphäst. Jag har inte bara köpt mig en arab, utan också en liten gullig ponny (mygod jag vet, jag har köpt en ponny) som jag har haft ett tag nu, men med tanke på att jag inte har varit aktiv nån stans, är hon fortfarande på level 2, och opresenterad på bloggen. Hon kommer bli presenterad, min lilla sölkorv, men kanske inte idag.
Jag slängde in en snabb redigering, vet inte hur bra den blev direkt, men lite roligare än bara en vanlig bild iallafall. Men ja, jag har inte så mycket mer att säga än det jag nu sagt, så jag ska dra mig tillbaka och fortsätta se serier. Vi hörs senare! Kanske, vi får se C:
RSS 2.0